воскресенье, 1 сентября 2013 г.

Информатика во 2 классе

Информатика во 2 классе
, старший лаборант кафедры информатики и информационных технологий КЗ "ЗОИППО" ЗОР:
             Для учителей, которые начинают работать по новой программе "Сходинки до інформатики. 2 клас" предлагаем следующий материал: відкрити
             Розгорнуте поурочне планування з курсу інформатики для 2-го класу. (Ж-л "Учитель початкової школи", 2013, №3, стр. 33-41, автори Андрусич О., Стеценко І.)
конспект першого уроку та презентація к уроку по підручнику Коршунової
              Планируется и в дальнейшем публиковать аналогичные разработки.

1 комментарий:

  1. Доброго дня, шановні колеги!
    Підготуватися до першого уроку із "Сходинок до інформатики" у 2-му класі допоможе такий матеріал на моєму блозі http://informaciaforall.blogspot.com/2013_06_18_archive.html
    Він оснований на завданнях, запропонованих у робочому зошиті видавництва "Світич", яке має 10-річний досвід апробації курсу "Сходинки до інформатики" як варіативного в Україні.
    Незабаром вийде з друку посібник для вчителів з детальними конспектами уроків. У ньому до кожної теми є цікаві історії та креативні запитання для бесід з дітьми, які допомагають цікаво і дотепно пояснити теоретичний матеріал дітям. Також у посібнику детально розписано як користуватися програмним забезпеченням "Сходинки до інформатики Плюс", яке охоплює всі теми державної програми "Сходинки до інформатики", має гриф МОНУ.

    Всі контакти Ви можете знайти на моєму блозі.
    Запитання до мене надсилайте на електронну адресу i.stetsenko@dvsvit.com.ua

    Поділюся своїм досвідом з усіма!
    Успіхів!

    ОтветитьУдалить